יום ראשון, 11 באוקטובר 2015

קטניות


קטניות זוכות לאחרונה למקום של כבוד במטבח. חובבי בישול, אנשים המקפידים על תזונה בריאה ומאוזנת ובקרב אנשים הנמנעים מתזונה מהחי.
קטניות עמוסות במרכיבים תזונתיים ובריאותיים רבים, קטניות מהוות מזון טעים, משביע לאורך זמן ובעלות נמוכה יחסית
במשך שנים רבות סבלו הקטניות מיחסי ציבור ירודים ונדחקו לפינה, זמינותן הגבוהה ומחירן הנמוך הפכו אותן למזון משעמם ונחות.
בעקבות עליית המודעות לתזונה בריאה ונבונה, והמודעות להכליל חלבון בתזונה חזרו הקטניות להיות מרכיב תזונתי חשוב. עולם הצמחונות והטבעונות תרם אף הוא להחזרת הקטניות לקדמת המודעות התזונתית כשהן נהנות מיחסי ציבור מעולים וכשהן מלוות אינספור מחקרים תזונתיים המעידים על מגוון רחב של מרכיבי תזונה איכותיים התורמים לבריאות.
קראו עוד >>>

אין תגובות:

פרסום תגובה